Wij zijn nu ook te vinden op Sportity

28-05-2022

Vanaf deze editie zijn we ook op Sportity te vinden.
Download de Sportity app en log in met ORC22


Voorstelling op zaterdag

26-05-2022

Zoals u wellicht al vernomen hebt,  organiseren we dit jaar op zaterdag voor het eerst een voorstelling van de rallywagens.

We zouden het fijn vinden om zoveel mogelijk piloten hier te verwelkomen. Op deze manier kan je je team en sponsors extra in de kijker zetten.
De voorstelling gaat door op zaterdag 28 mei om 17u aan de feesttent.
De organisatie schenkt aan alle aanwezige teams een drankkaart met 5 consumpties,  enkel te gebruiken op zaterdag in de feesttent. Bovendien maakt elke wagen over het podium via loting van de desbetreffende startnummers kans op de terugbetaling van het inschrijvingsgeld bij ORC. Met dank aan Magis Trading. Het winnende startnummer zal op zaterdagavond bekend gemaakt worden in de feesttent om 19u waar u kan genieten van een traditionele rallybraadworst.

Iedereen is welkom op deze fijne voorbeschouwing van de ORC Canalrally op zondag.
We hopen op jullie massale opkomst.Nummertrekking

23-05-2022

De belangstelling is dit jaar alweer overweldigend.
Ondertussen tellen wij de dagen af om de wagens te zien wegscheuren aan de startlijn.
De startvolgorde moet nog bepaald worden ….
Bij deze nodigen wij u graag uit op de voorstelling en nummertrekking die doorgaat op

Woensdag 25 mei 2022 om 20h00 in
WORLDKARTS te KORTRIJK
Spinnerijkaai 67b

U bent er van harte welkom. Breng gerust uw familie,  vrienden en supporters mee.
Wat mag u van deze avond verwachten:
• De startnummers van de deelnemers worden toegewezen
• De parkoers worden voorgesteld
• De deurnummers en stickers van verplichte publiciteit worden overhandigd aan alle aanwezige
piloten of co-piloten

Na het grote succes van de vorige jaren,  waar de top tien moest strijden met een kart voor hun startplaats,  herhalen we dit voor de editie 2022 zowel bij de moderne als de historic wagens. De aanwezige piloten of co-piloten zullen in de races vanaf 21.00u tegen elkaar strijden met een kart. De resultaten van de karting bepalen de startplaats in de rally. Wie er niet bij kan zijn,  krijgt een startplaats aansluitend toegewezen.
Alle piloten die in aanmerking komen voor de top tien worden door het bestuur op maandag 23 of dinsdag 24 mei persoonlijk verwittigd.
Het voltallig bestuur is aanwezig ,  alsook verschillende piloten en copiloten.

Om in de stemming te komen,  kunnen jullie samen met het bestuur,  collega’s,  vrienden,  sponsors en supporters nog één of meerdere glaasjes drinken,  wij zorgen voor een hapje.
We hopen jullie alvast massaal te mogen verwelkomen zodat we er samen een gezellige avond van kunnen maken.


Met sportieve groeten namens het ORC teamAFSPRAKEN CATERING

19-05-2022

Er komen heel wat vragen binnen in verband met eigen catering op de serviceplaatsen. Het schenken van dranken is niet toegestaan op het servicepark. Er is een VIP-tent voorzien,  waarvoor nog kaarten te verkrijgen zijn en een publieke tent met een breed aanbod aan dranken. Zoals vermeld in het reglement is BBQ toegestaan maar we rekenen erop dat de nodige veiligheidsmaatregelen in acht genomen worden. Bij het gebruik van gasflessen zullen controles op de veiligheid uitgevoerd worden door de brandweer.


07-05-2022
Zin in een VIP-arrangement ?

07-05-2022

VIP-vouchers zijn te koop aan de prijs van €90. Een voucher biedt toegang tot de VIP-ruimte met walking dinner (tussen 17u en 20u),  glas champagne,  10 consumpties alsook een gratis programmaboekje. Na betaling op rekeningnummer BE39 3634 2964 0019 met vermelding van naam en adres,  worden de vouchers bij u bezorgd en kan u deze op zondag inwisselen voor een VIP-pakket aan de infobalie. Vouchers kunnen tot ten laatste 23 mei besteld worden. Voor meer info,  contacteer ilse.marijsse@telenet.be
Deelnemen ???

06-05-2022

De inschrijvingen voor de 14de ORC Rally zijn geopend !!! Klik via het menu door naar "online inschrijven" en volg de instructies.
For foreign competitors,  follow the instructions on the FIRC tab.

See you soon !!!


ORC 2022

07/04/2022

Beste rallyvrienden, 


Na alle corona-perikelen van vorige jaren,  zijn we verheugd om u te kunnen meedelen dat de ORC rally dit jaar als vanouds doorgaat!
Zet dus alvast maar het laatste weekend van mei (28-29/05) met stip op uw agenda! Het belooft opnieuw een prachtige editie te worden!

Op woensdag 25/05/2022 vindt de persvoorstelling plaats in Worldkarts Kortrijk. De eerste 10 moderne en historic piloten zullen hier in een kart strijden voor hun startnummer. Ook alle overige nummers zullen hier worden uitgereikt.

Met vriendelijke groeten
ORC bestuur