ambiance op zondagavond

12-05-2019

Dit jaar hebben we wel een heel leuk extraatje om de podiumceremonie op zondagavond nog wat meer schwung te geven. Omstreeks 19u trakteert het ORC bestuur jullie op een gratis optreden van Sergio! Kwestie van de rally in de juiste sfeer af te sluiten...


rally BBQ op zaterdagavond

07-05-2019

Elk jaar voorziet de organisatie wel één of ander feestje tijdens het rallyweekend,  en deze keer is het natuurlijk niet anders. In samenwerking met café 't Glazen Dak is er op zaterdagavond een grote BBQ met fuif achteraf. De party is uiteraard gratis,  wie eerst zijn maagje wil vullen verzoeken we vriendelijk 15 euro per persoon over te schrijven op rekeningnummer BE39 3634 2964 0019 met vermelding van het aantal personen,  dit voor 30 mei. 't Glazen Dak vind je langs de Rijksweg 295 in Wielsbeke,  ofte even verder dan het trailerpark.


Cozitje voor stewards te winnen

28-04-2019

De woensdagavond voor de ORC Canal Rally,  dit keer 29 mei dus,  wordt traditioneel de kartrace georganiseerd bij Worldkarts in Kortrijk,  ook al zo'n klassieker met steeds een gezellige sfeer. De piloten racen er traditioneel voor hun startnummers,  maar deze keer nodigen we ook de stewards uit om het rechterpedaal al dan niet stevig in te drukken. De winnaar krijgt een cozitje in de O-wagen,  en kan zo de wedstrijd,  en vooral het veiligheidsaspect,  vanuit een heel andere hoek bekijken.


Inschrijvingen voor ORC 2019 geopend

25-04-2019

Welkom bij een vernieuwde ORC Canal rally,  editie 2019! Zoals jullie eerder al in de pers vernamen zijn er dit jaar enkele wijzigingen aan KP's De Ginste en Hulste,  maar de grootste ommezwaai is toch KP Wielsbeke die dit jaar in omgekeerde richting verreden wordt,  een mooie nieuwe uitdaging dus.
Traditioneel kunnen de piloten ook weer karten voor hun startnummer,  houden we op zaterdagavond een grote BBQ en hebben we iets leuks in petto voor de baanposten. Verder volgt nog een verrassing van formaat op zondagavond na de laatste podiumdoortocht. Meer nieuws volgt binnenkort.