Bedankt iedereen!

31-07-2019

ORC rally,  13e editie … en wat voor een. Stralende zon,  blije gezichten,  vlot wedstrijdverloop.
Wat kan een mens nog meer wensen? Misschien nog een optreden van een zekere Sergio achteraf?

Alles was aanwezig; maar uiteraard kan dergelijk evenement niet op poten gezet worden zonder de nodige vrijwilligers en sponsors.

Daarom willen wij uitdrukkelijk alle vrijwilligers en overige medewerkers van harte bedanken.

Bijzondere dank ook aan de sponsors,  met name
Alumac,  garage Bert,  garage Braeckevelt,  Braet-NV,  Bobcat,  garage Casier,  CC@PS,  garage Cokelaere,  Conxion,  Daviddesign,  takeldienst De Cokere,  verzekeringen Deplancke-Deschuytere,  Diksmuidse boterkoeken,  Geodynamics,  ’t Glazen Dak,  GTV Telecom,  J-Tech,  Leon Sagaert,  Magis Trading,  M-Motorhomes,  Motul,  Mies Racing,  carrosserie Muylle,  Oostrofriet,  café ’t Pleintje,  Ruwelka,  Tony Soenens,  Verdema,  Worldkarts,  Zaniboo,  2sign


TOT VOLGEND JAAR !info pers & teams

28-05-2019

We willen de mediamensen er graag op wijzen dat de perskaarten al vanaf zaterdag 11 uur kunnen afgehaald worden aan de infobalie in de tent. Wat de teams betreft: het zou handig zijn mocht iedereen die veel plaats nodig heeft (truck,  hospitality, ...),  zich op vrijdag al aanmelden,  het servicepark gaat dan open om 14u,  op zaterdag om 9u.


vol huis voor de editie 2019

21-05-2019

Voor de 13de editie van de ORC Canal Rally staan er al 145 teams op de voorlopige deelnemerslijst,  hoewel er nog kan ingeschreven worden tot en met zondag 26 mei. En de boekingen blijven binnenkomen... Viervoudig winnares Melissa Debackere zal opnieuw aantreden in haar vertrouwde Skoda Fabia R5,  ook Philip Eggermont verschijnt aan de start in een identieke bolide. Verder zien we ook een zevental Mitsubishi EVO's,  een handvol Subaru's en vooral een armada aan BMW's. Aan spanning en spektakel zal dus zeker geen gebrek zijn in en rond Oostrozebeke.

In het historic gedeelte komt ook heelwat kwaliteit aan de start,  Paul Lietaer en Stefaan Stouf,  respectievelijk met Escort en Sierra Cosworth,  zijn zelfs kandidaten voor de algemene eindzege. Verder zien we nog Stefaan Prinzie (Opel Ascona 400),  Bert Cornelis (Opel Monza),  Alain Vermeulen (BMW E21) en Bjorn Syx (BMW M3).

Tot slot pakt ook het FIRC kampioenschap weer stevig uit,  met een twintigtal deelnemers van over de plas,  met ook hier een paar vertrouwde snelle jongens als Reddington,  McDevitt,  O'Brien en Clements,  die zeker een plaats in de top twintig ambiëren.ambiance op zondagavond

12-05-2019

Dit jaar hebben we wel een heel leuk extraatje om de podiumceremonie op zondagavond nog wat meer schwung te geven. Omstreeks 19u trakteert het ORC bestuur jullie op een gratis optreden van Sergio! Kwestie van de rally in de juiste sfeer af te sluiten...


rally BBQ op zaterdagavond

07-05-2019

Elk jaar voorziet de organisatie wel één of ander feestje tijdens het rallyweekend,  en deze keer is het natuurlijk niet anders. In samenwerking met café 't Glazen Dak is er op zaterdagavond een grote BBQ met fuif achteraf. De party is uiteraard gratis,  wie eerst zijn maagje wil vullen verzoeken we vriendelijk 15 euro per persoon over te schrijven op rekeningnummer BE39 3634 2964 0019 met vermelding van het aantal personen,  dit voor 30 mei. 't Glazen Dak vind je langs de Rijksweg 295 in Wielsbeke,  ofte even verder dan het trailerpark.


Cozitje voor stewards te winnen

28-04-2019

De woensdagavond voor de ORC Canal Rally,  dit keer 29 mei dus,  wordt traditioneel de kartrace georganiseerd bij Worldkarts in Kortrijk,  ook al zo'n klassieker met steeds een gezellige sfeer. De piloten racen er traditioneel voor hun startnummers,  maar deze keer nodigen we ook de stewards uit om het rechterpedaal al dan niet stevig in te drukken. De winnaar krijgt een cozitje in de O-wagen,  en kan zo de wedstrijd,  en vooral het veiligheidsaspect,  vanuit een heel andere hoek bekijken.


Inschrijvingen voor ORC 2019 geopend

25-04-2019

Welkom bij een vernieuwde ORC Canal rally,  editie 2019! Zoals jullie eerder al in de pers vernamen zijn er dit jaar enkele wijzigingen aan KP's De Ginste en Hulste,  maar de grootste ommezwaai is toch KP Wielsbeke die dit jaar in omgekeerde richting verreden wordt,  een mooie nieuwe uitdaging dus.
Traditioneel kunnen de piloten ook weer karten voor hun startnummer,  houden we op zaterdagavond een grote BBQ en hebben we iets leuks in petto voor de baanposten. Verder volgt nog een verrassing van formaat op zondagavond na de laatste podiumdoortocht. Meer nieuws volgt binnenkort.